Lutikkakoira

Koiran kuono on tunnettu erinomaisesta hajuaistista ja sen tarkkuudesta. Lutikkakoira löytää tarkalla hajuaistillaan yhdenkin piilottelevan lutikan jalkalistan takaa tai sängyn rakenteista. Nopest tarjoaa asiantuntevaa apua luteiden torjuntaan nopeasti ja ammattitaitoisesti koko Suomen alueella. Palvelemme mm. yrityksiä, taloyhtiöitä ja yksityisiä kuluttajia.

Ota yhteyttä!

Käytössämme on kaksi koulutettua lutikkakoiraa. Soita ja pyydä tarjous tarkastustyöstä. Toimitamme teille tarkat ohjeet lutikkatarkastukseen liittyen.

Mikäli epäilet asunnossasi olevan lutikoita, niin älä tee mitään torjuntatöitä ennen lutikkakoiran tuloa paikalle, jotta koira ei altistu torjunta-aineille. Torjunta-aineet myös karkoittavat lutikoita laajemmalle alueelle eli useampaan huoneeseen, jolloin ongelma yleensä pahenee.

Tarjoamme palveluita laajasti Etelä- ja Itä-Suomen alueella kuten seuraavissa kunnissa Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Riihimäki, Hämeenlinna, Tampere, Lahti, Heinola, Mikkeli, Lappeenranta, Imatra, Kouvola, Kotka, Loviisa, Porvoo.

Yhteistyössä mukana:

Kotisivu & Design by Intendit Web Agency