Tuholaistorjunta

Meiltä ammattitaitoinen tuholaistorjunta ”avaimet käteen” -ratkaisuna niin yrityksille, isännöitsijöille, asunto-osakeyhtiöille kuin yksityishenkilöillekin. Toteutamme esimerkiksi lintutorjuntaa, hyönteistunnistuksia, hyönteisten ja jyrsijöiden torjuntaa sekä vieraslajikasvien hävitystä. Olemme 100 % suomalainen yritys.

Toimimme kaikkialla Suomessa. Kun tarvitset ammattitaitoista ja nopeaa tuholaistorjuntaa, ota yhteyttä Nopestin asiantuntijaan. Akuutteihin puheluihimme vastaamme heti!

Tilaa tuholaistorjunta!

Tuholaistorjuntaa ja tarkastuksia sekä kasvinsuojelua

Olemme erikoistuneet tuholaistorjuntaan ja siihen liittyviin tarkastustöihin. Lisäksi palveluihimme kuuluu vieraslajikasvien hävittäminen, josta käytetään termiä kasvinsuojelu. Yrityksemme kuuluu Tukesin tuholaistorjuntarekisteriin.

Osaamiseemme ja palveluihimme kuuluvat muun muassa lintutorjunnatja -esteytykset (lintuverkot, lintupiikit, siimoitukset jne.), hyönteistunnistukset, lutikkakoira ja jyrsijäkoira sekä raportoinnit reaaliaikaisesti asiakasportaalin kautta.

Hävitämme haitallisia vieraslajikasveja (jättiputki, kurtturuusu, lupiini, japanintatar, sahelintatar jne.) ja teemme tilauksesta erilaisia kasvinsuojelutöitä, kuten kartoituksia toimenpidesuosituksineen. Torjuntatoimenpiteet suoritetaan sovitun mukaisesti ja kohteen jatkoseurannan seuraaville vuosille.

Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja tuholaistorjunnan ammattilaisia ja jokaisella teknikollamme on hyväksytty tuholaistorjujakoulutus.

Ota yhteyttä heti!

Näin homma etenee

Ota yhteyttä meihin ja kerro mikä on ongelmasi. Soita meille klo 8.00–17.00. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tai kätevästi yhteydenottolomakkeen kautta. Mikäli löydöstä on valokuva, lähetä se meille tunnistamista varten. Teemme hyönteistunnistuksen ja annamme lausunnon kuvan tai kuvien perusteella. Mikäli kyseessä on luonnonvarainen laji, voit heittää hyönteisen ulos, mutta mikäli kyseessä on tuholainen, sovitaan torjunnan aloittamisesta.

Ennen tuholaistorjuntaa toimitamme sähköpostilla toimintaohjeet, mitä kaikkea pitää kotona tai kiinteistössä tehdä ennen torjuntaa. Asiakkaalle lähtevästä tiedotteesta käy ilmi varoajat, minne tehdään torjunta, mitä asukkaan pitää tehdä. Jos toimitte ohjeiden mukaisesti, on se puolet torjuntatyöstä. Mikäli asiakas noudattaa annettuja ohjeita saadaan torjunta tehtyä mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Teknikko ottaa asiakkaaseen yhteyttä, jolloin sovitaan yhdessä tarkka päivämäärä ja kellonaika jolloin torjuntakäsittely tullaan tekemään.

Akuutti tarve? Soita heti!

Palvelemme mm.

 • Elintarviketeollisuus
 • Paperi- ja puunjalostusteollisuus
 • Logistiikkayritykset
 • Päivittäistavarakaupat ja muut yritykset
 • Taloyhtiöt
 • Yksityishenkilöt

Miksi tuholaistorjunta Nopestiltä?

 • Osaaminen - meillä on erittäin laaja tuntemus niin linnuista kuin hyönteisistäkin. Myös vahva ymmärrys laatustandardeista ja mitä nämä yritysten tuholaistorjunnan osalta tarkoittaa.
 • Sopimustyöt aina vaatimusten mukaisesti.
 • Nopeus: yhteys asiakkaaseen heti saman päivän aikana.
 • Työssä käytössä sekä lutikkakoira että jyrsijäkoira.
 • Raportointi sähköisesti asiakasportaaliin.
 • Kilpailukykyinen hinta.
 • Kartoitukset ja tarkastukset.

Toimialueemme

Toimistomme sijaitsevat seuraavilla paikkakunnilla: Kotka, Lappeenranta, Mikkeli, Hyvinkää ja Lahti, joista käsin palvelemme asiakkaitamme. Toimialueeseemme kuuluu koko Suomi, mutta päätoiminta-aluettamme ovat pääkaupunkiseutu ja Uusimaa, Varsinais-Suomi, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Savo ja Etelä-Karjala.

Petri Metsälä - Laaja asiantuntijuus käytettävissä

Olen Nopest-tuholaishallinnan ”vetäjä”. Siirryin yli kymmenen vuotta sitten tuholaisalalle pankkimaailmasta. Ennen Nopestia olin vajaat kymmenen vuotta Tuholaistorjunta Taisto Eronen Oy:n myyntipäällikkönä, Taiston ”oikeana” kätenä. Nykyään olen yksi Nopestin omistajista.

Minut ohjasi tämän alan töihin pitkälti harrastukseni: olen pienestä pitäen ollut kiinnostunut luonnosta. Olen kerännyt perhosia ja teini-iässä syttyi mielenkiinto lintuja kohtaan. Harrastus vei mukanaan ja kävin bongaamassa lintuja ympäri Suomea. Hankin myös rengastusluvat ja olen rengastanut tähän mennessä yli 6000 lintua. Lintujen jälkeen mielenkiinto kohdistui hyönteisiin, joita kerään nykyään. Tämäkin harrastus on viety niin äärimmäisyyksiin, että kuulun nykyään Ympäristöministeriön alaisuudessa toimivaan Hemiptera-työryhmään, joka tutkii mm. luteita. Tämä harrastus on tuonut erittäin runsaasti vahvaa osaamista hyönteisiin, joten lutikka ja monet muut ludelajit ovat meille enemmän kuin tuttuja.

Myös lintu- ja hyönteisharrastuksista on ollut runsaasti hyötyä tuholaistorjuntatöissä. Olen ollut suunnittelemassa ja tekemässä Suomen ensimmäistä lokkiverkkoa Helsingin Kauppatorille jo vuonna 2010. Se suunniteltiin yhdessä Helsingin Tukkutorin teknisen päällikön Tommi Tapanan kanssa. Myöhemmin olimme suunnittelemassa ja asentamassa lokkisiimoituksia Helsingin Senaatintorille (2020), Helsingin Kasarmintorille (2021) ja Helsingin Kauppatorille (2022).

YLE:n haastattelu Senaatintorin lokkisiimoituksesta: https://yle.fi/uutiset/3-11425502.

Hyönteisosaaminen on meillä Nopestissa poikkeuksellisen korkealla tasolla. Emme jätä arvailujen varaan mistä hyönteisestä on kyse. Luonnonvaraiset hyönteiset eivät aiheuta toimenpiteitä, mutta aidot tuholaislajit torjutaan tunnistuksen jälkeen oikeilla vaihtoehdoilla.

Tilaa tuholaistorjunta ammattilaiselta

Kun tarvitset ammattitaitoista ja nopeaa tuholaistorjuntaa tai kasvinsuojelua ota yhteyttä Nopestiin. Palvelemme koko Suomen alueella niin yrityksiä, isännöitsijöitä, taloyhtiöitä ja yksityishenkilöitä.

Ota yhteyttä Nopestin asiantuntijaan!

Kotisivu & Design by Intendit Web Agency