Rottien torjunta

Tarjoamme nopeaa ja tehokasta rottien torjuntaa koko Suomen alueella. Palvelemme niin yrityksiä, isännöitsijöitä ja taloyhtiöitä kuin yksityisiä kuluttajia. Selvitämme aina ongelman syyn ja reagoimme siihen asianmukaisesti.

Akuutti tarve? Soita heti!

Miten rottien torjunta etenee?

Yhteydenotto ja alkukartoitus

Asiakas voi ottaa yhteyttä meihin joko puhelimitse tai sähköpostilla ja myös yhteydenottolomakkeen kautta. Yhteydenoton jälkeen selvitämme tarkemmin rottahavainnon ja selvitämme asiakkaan kanssa, onko tulevassa torjuntakohteessa lemmikkieläimiä.
Mikäli lemmikkieläimiä on, emme käytä lainkaan torjunta-aineita vaan torjunta suoritetaan loukkuasemilla. Oikein tehtynä loukkuasemilla saadaan yhtä hyvä lopputulos kuin torjunta-aineita käyttämälläkin. Luonnollisesti huomioimme aina torjunnoissamme myös lapsiperheet. Samalla sovitaan asiakkaan kanssa torjunnan kulku. Rottien torjunnassa teemme kolme torjuntakäyntiä.

Ensimmäinen torjunta

Aloitus- / kartoituskäynnillä ”hyppäämme rotan nahkoihin” ja selvitämme mistä rotat saavat alueella ravintoa. Näitä paikkoja voivat olla mm. lintulauta, maassa olevat omenat, marja- ja ruusupensaat. Mikäli näitä asioita havaitaan olevan alueella, teemme ohjeistuksen omenoiden ja marjojen yms. poiskeräämiselle.
Myös roskakatoksen rikkinäiset tai huonosti asennetut roskapöntöt voivat olla ongelmien lähde. Kun syy rottien ravinnon saamiselle löytyy, torjunta onnistuu aina hyvin. Ensimmäisellä kerralla viritämme myös ansat.


Ensimmäisen käynnin yhteydessä tiedotamme torjunnasta.

Tarkastuskäynti

Viikon kuluttua teemme toisen käynnin jolloin tarkastetaan ja huolletaan ansat, sekä viritetään ne uudelleen kuntoon.

Kolmas käynti ja mahdolliset jatkotoimenpiteet

Tarkastuskäynnin jälkeen on 2-3 viikon tauko, jonka kuluttua tullaan tekemään kolmas torjuntakäynti.
Mikäli ongelma ei ole poistunut kolmen torjuntakerran jälkeen, sovitaan jatko asiakkaan kanssa. Neljäs kerta sovitaan yhdessä ja silloin hinnoittelu muuttuu käyntikohtaiseksi.

Rottaongelma? Tilaa torjunta!


Miksi rottien torjunta meiltä?

  • Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta.
  • Nopea reagointi asiakkaan yhteydenottoon, aina samana päivänä.
  • Tehokkaat ja nykyaikaiset torjuntamenetelmät.
  • Asiakastiedottaminen ja raportointi kirjallisesti
  • Kilpailukykyiset hinnat

Torjuntamenetelmät

Rottien torjunnat voidaan tehdä torjunta-aineettomasti, torjunta-aineilla tai niiden yhdistelmällä.
Lapset, lemmikkieläimet sekä luonnonvaraiset eläimet voidaan huomioida torjunnassa käyttämällä heti tappavia loukkuasemia torjunta-aineiden sijaan. Tämä on myös ympäristöystävällinen torjuntaratkaisu.
Loukku- / syöttiasemissa on viralliset tiedot kuten myrkytyskeskuksen puhelinnumero ja torjunta-aineen vasta-aine K1-vitamiini.

Ota heti yhteyttä!

Loukkuasema viritetään käyttökuntoon.


Tiedottaminen ja raportointi

Torjuntoihimme liittyy asukastiedottaminen. Tiedote jaetaan joko suoraan asuntoihin, tai se laitetaan taloyhtiön alueella julkiselle paikalle kuten ilmoitustaululle. Asukastiedote tehdään aina, kun käytetään torjunta-aineita.
Työhömme liittyy aina kirjallinen raportointi. Raportti lähetetään asiakkaalle sähköpostilla. Yksi osa raportointia ovat antamamme suositukset jotka ovat erittäin tärkeitä rottien torjunnassa. Suositusten noudattaminen nopeuttaa koko torjuntaprosessia, mutta myös ennaltaehkäisee tulevaa mahdollista rottaongelmaa.


Tiesitkö mitä rotat voivat aiheuttaa rakennuksessa?

  • Rotta voi pesiä talon kivijalan alla. Se voi myös mennä talon ylärakenteisiin ja tehdä pesän sinne. Yläpohjaan päästessään rotta voi jyrsiä sähköjohtoja, joka voi aiheuttaa tulipalovaaran. Talon yläpohjassa pesivä rotta aiheuttaa myös eristeille vahinkoa myllätessään ja kaivaessaan noin 5 cm levyistä onkaloa villan pinnalta talon höyrysulkuun. Onkalot villassa aiheuttaa turhaa energian hukkaa.
  • Rotta tarvitsee päivittäin vettä; toisin kuin hiiri, ja se voi jyrsiä myös muovisia vesijohtoputkia rikki haistaessaan veden. Rikkoutunut vesijohtoputki aiheuttaa aina vesivahingon ja usein näin myös merkittäviä rahallisia vahinkoja.
  • Lisäksi rotat likaavat ja saastuttavat paikkoja huomattavan paljon.


Tilaa rottien torjunta

Kun tarvitset tehokasta ja asiantuntevaa rottien torjuntaa missä päin Suomea tahansa, ota yhteyttä ja hoida rottaongelma nopeasti pois päiväjärjestyksestä.

Tilaa rottien torjunta!

Kotisivu & Design by Intendit Web Agency